Banner 980x90

Daugavpilī deputātu kandidātu sarakstus iesniegušas arī "Gods kalpot mūsu Latvijai" un ZZS

Daugavpils, 19.apr., LETA. Daugavpilī deputātu kandidātu listes pilsētas domes vēlēšanām iesniegušas arī "Gods kalpot mūsu Latvijai" un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā.

Saraksta "Gods kalpot mūsu Latvijai" līdere un Daugavpils mēra amata kandidāte ir pašreizējā Daugavpils pilsētas domes deputāte, bijusī Daugavpils domes priekšsēdētāja un 10.Saeimas deputāte Rita Strode. Ar otro numuru šajā sarakstā startē SIA "Rīgas ūdens" valdes loceklis, bijušais Daugavpils novada pašvaldības izpilddirektors un 9.Saeimas deputāts Vitālijs Aizbalts, bet ar trešo - Daugavpils 17.vidusskolas direktors, bijušais Daugavpils mērs Ivars Šķinčs. "Gods kalpot mūsu Latvijai" sarakstā kopumā ir 18 deputātu kandidātu vārdi.

Savukārt ZZS sarakstā ar pirmo numuru Daugavpilī startēs Daugavpils Universitātes rektors, Latvijas Rektoru padomes priekšsēdētājs profesors Arvīds Barševskis. Ar otro numuru sarakstā startēs Profesionālās izglītības kompetences centra "Daugavpils Būvniecības tehnikums" direktore, 8.Saeimas deputāte Ināra Ostrovska, bet ar trešo - AS "Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca" valdes loceklis Gatis Kamarūts. Sarakstā kopumā ir 15 deputātu kandidāti.

Tādējādi deputātu kandidātu sarastus Daugavpils pilsētas domes vēlēšanām iesnieguši jau pieci politiskie spēki.

Jau vēstīts, ka vakar savas deputātu kandidātu listes vēlēšanām iesniedza sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", "Latvijas Krievu savienība" un "Eiroskeptiķu rīcības partija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)