Banner 980x90

Daugavpilī būs apskatāma tekstilmākslas izstāde "Redzes leņķis"

Daugavpils, 6.sept., LETA. Piektdien, 8.septembrī, plkst.13 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā tiks atklāta izstāde "Redzes leņķis", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Izstādes darbu kolekcijā apvienoti klasiskie un digitālie gobelēni, batikas, sietspiedes apdrukas, tekstilmozaīkas, kā arī unikālās autortehnikās radīti šķiedras mākslas darbi.

Izstādē piedalās visu paaudžu mākslinieki, kurus apvieno Latvijas Tekstilmākslas asociācija. Līdzās labi zināmo pašmāju un starptautisku atzinību ieguvušo autoru veikumam eksponēti arī Latvijas Mākslas akadēmijas jauno mākslinieku darbi.

Izstādē varēs novērtēt Aijas Baumanes, Rolanda Krutova, Barbaras Ābeles, Jāņa Bankoviča, Elīnas Veilandes Apines, Irisas Blumates, Baibas Rīteres, Rutas Bogustovas un vairāku citu mākslinieku radošo veikumu.

Sadarbībā ar Latvijas Tekstilmākslas asociāciju tapusī izstāde "Redzes leņķis" Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā būs skatāma līdz 2018.gada februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)