Banner 980x90

Daugavpilī ar Kazahstānas vēstnieku apspriedīs sadarbības iespējas

Daugavpils, 17.aug., LETA. Šodien Daugavpilī darba vizītē ieradīsies un līdz 19.augustam uzturēsies Kazahstānas vēstnieks Bauržans Muhamedžanovs, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Vizītes pirmajā dienā vēstnieks tiksies ar Daugavpils pilētas domes priekšsēdētāju Andreju Elksniņu (S), iepazīsies ar Daugavpils cietoksni un Marka Rotko mākslas centru. Plkst.16.30 Daugavpils Universitātē tiks prezentēta kazahu tautas dzejnieka Abaja grāmata "Vēstījumi", kas pirmo reizi tulkota un izdota latviešu valodā. Dienas noslēgumā Muhamedžanovs apmeklēs Daugavpils teātri, kur tango karalim Oskaram Strokam veltītajā koncertā "Tango virs pilsētas" uzstāsies Kazahstānas pārstāvis Alibeks Aļadijevs.

Vizītes otrās dienas, 18.augusta, darba kartība būs veltīta ekonomiskās sadarbības veicināšanai. Latviešu kultūras centra baltajā zālē plkst.15.10 sāksies starptautiska biznesa tikšanās "Kazahstāna, Daugavpils, Latgales reģions – ekonomiskās sadarbības perspektīvas". Tās gaitā vēstnieks tiks iepazīstinātas ar uzņēmējdarbības iespējām Daugavpilī, reģionā un priekšrocībām pēc Latgales speciālās ekonomiskās zonas izveidošanas. Dienas gaitā Muhamedžanovs apmeklēs arī vairākus Daugavpils uzņēmumus, kā arī tiksies ar masu mēdiju pārstāvjiem.

Vizītes noslēgumā, 19.augustā, Muhamedžanovs tiksies ar pilsētas tūrisma jomas pārstāvjiem, lai iepazītos ar Daugavpils tūrisma piedāvājumu un apspriestu sadarbības iespējas. Tikšanās notiks plkst.12 Saules skolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)