Banner 980x90

Daugavpilī aptur autovadītāju, kurš atļauto braukšanas ātrumu pārsniedzis par 70 kilometriem stundā

Daugavpils, 14.jūn., LETA. Daugavpilī policijas darbinieki apturējuši kādu 1980.gadā dzimušu automašīnas "Audi" vadītāju, kurš pilsētā traucies ar ātrumu 120 kilometri stundā, lai arī konkrētajā vietā atļautais braukšanas ātrums bija 50 kilometri stundā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Veicot ierasto ceļu satiksmes uzraudzību Daugavpils pilsētas teritorijā, patruļpolicijas ekipāža pamanīja kādu automašīnu, kas brauca ar vairāk nekā divas reizes lielāku ātrumu nekā atļauts. Likumsargi minēto transportlīdzekli apturēja un veica pārbaudi. Tika konstatēts, ka "Audi" vadītājs traucies ar ātrumu 120 kilometri stundā.

Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā ir paredzēts naudas sods no 540 līdz 680 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz 12 mēnešiem.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Lielākā daļa satiksmes negadījumu notiek pārsniedzot maksimāli atļauto kustības ātrumu vai nepareizās ātruma izvēles dēļ, atbilstoši ceļa un meteoroloģiskajiem apstākļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)