Banner 980x90

Daugavpilī amatu varētu zaudēt arī Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmuma vadītājs

Daugavpils, 11.jūl., LETA. Daugavpilī amatu varētu zaudēt arī SIA "Daugavpils dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmums" (DDzKSU) valdes loceklis Jevgeņijs Oļenovs, šodien preses konferencē žurnālistiem pieļāva Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S).

"Vai uzņēmuma pašreizējam vadītājam Oļenovam izdosies saglabāt savu amatu, man pagaidām grūti pateikt, jo viņš patlaban atrodas atvaļinājumā un man nav bijusi iespēja ar viņu tikties. Kad Oļenovs iznāks no atvaļinājuma, mēs ar viņu tiksimies un lēmumu pieņemsim, izvērtējot viņa darbību," atzina Elksniņš.

Daugavpils mērs atzina, ka DDzKSU līdzšinējais darbs nav bijis ideāls. Rezultātā vairāku daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašnieki ir izvēlējušies dažādus privātos māju apsaimniekotājus, atsakoties no DDzKSU pakalpojumiem.

Domes priekšsēdētājs ir nosūtījis uzņēmuma vadībai vēstuli ar uzdevumu atrisināt virkni esošo problēmu. "Varbūt, ka Oļenovs iesniegs man atbildi, kā atrisināt daudzas no tām problēmas, kuras viņam līdzšinējos trijos gados nav izdevis atrisināt," pieļāva Elksniņš.

Daugavpils mērs kārtējo reizi norādīja, ka neplāno strādāt kopā ar cilvēkiem, kuriem neuzticas, un Oļenovs viņa uzticību pagaidām neesot iemantojis.

Oļenovs aģentūrai LETA paskaidroja, ka patlaban atrodoties atvaļinājumā un nevarot komentēt Elksniņa izteikumus.

Ar mērķi stiprināt vadības kapacitāti un kontrolēt uzņēmuma kapitāldaļu turētāja pārstāvja, Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa doto uzdevumu izpildi, DDzKSU atjaunots izpilddirektora amats, kurā iecelta Jūlija Mamaja.

Jau vēstīts, ka Elksniņš pieļauj iespēju atbrīvot no ieņemamā amata arī Daugavpils pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieku Viktoru Gudakovski un septembrī nepagarināt darba līgumu ar pašreizējo Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāju Reini Jokstu.

Nedz Gudakovskis, nedz Joksts saistībā ar izveidojušos situāciju sniegt komentārus nevēlējās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)