Banner 980x90

Daugavpilī aizdomās par slepkavības izdarīšanu aiztur padzīvojušu vīrieti

Daugavpils, 3.apr., LETA. Daugavpilī aizdomās par slepkavības izdarīšanu Valsts policija (VP) darbinieki aizturējuši kādu 1954.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 1.aprīlī, plkst.17.50 VP saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā dzīvoklī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki atraduši 1978.gadā dzimuša vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm – vairākām durtām brūcēm.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Daugavpils policijas iecirkņa likumsargi, kuri saistībā ar notikušo sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību) -, nepieciešamās izmeklēšanas darbības un tajā pat dienā aizturēja iespējamo vainīgo personu.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas 1978.gadā dzimušais vīrietis kopā ar 1981.gadā un 1958.gadā dzimušam sievietēm un 1954.gadā dzimušu vīrieti kopīgi svinējuši svētkus. Visdrīzāk, kopīgas alkohola lietošanas laikā, starp minētajām personām bija izcēlies konflikts, kas parauga kautiņā, kurā cietušajam tika nodarīti dažādi miesas bojājumi, kas visticamāk arī kļuva par viņa nāves iemeslu.

Turpat, notikuma vietā likumsargi aizturēja aizdomās turēto personu. Minētais vīrietis iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Patlaban policijā turpinās izmeklēšana, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, tiek skaidrota vīrieša saistība ar minēto noziedzīgo nodarījumu. Tuvākajā laikā tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizdomās turamajam.

Par slepkavību paredzēts sods ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)