Banner 980x90

Daugavpilī aizdomās par narkotiku un ieroča glabāšanu un pārvadāšanu aizturēts vīrietis

Rīga, 28.marts, LETA. Trešdien, pārbaudot kādu aizdomīgu automašīnu, Daugavpilī aizdomās par narkotiku un ieroča glabāšanu un pārvadāšanu aizturēts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Policijas rīcībā bijusi informācija par personu, kura, iespējams, ir saistīta ar nelikumīgu narkotisko vielu apriti. Informācijas pārbaudei policijas darbinieki trešdien Daugavpilī apturējuši kādu aizdomīgu "Mazda" markas transportlīdzekli. Sākumā transportlīdzekļa vadītājam veikta ierasta dokumentu pārbaude, kurā atklājies, ka 1982.gadā dzimis vīrietis vadījis automašīnu bez vadītāja tiesībām, kas nav iegūtas likumā noteiktajā kārtībā.

Apskatot personas transportlīdzekli, likumsargi tajā konstatējuši ap 20 gramiem baltas pulverveida vielas, kas, visdrīzāk, ir amfetamīns. Turpinot operatīvus pasākumus, policisti veikuši apskati arī vīrieša dzīvesvietā, kur kopumā konfiscēti četri polietilēna maisiņi ar baltu pulverveida vielu, apmēram pa vienam gramam katrā, un augu izcelsmes vielu, kas visdrīzāk ir marihuāna. Lai precīzi noteiktu izņemto vielu sastāvu un apmēru, nozīmētas ekspertīzes.

Aizturēšanas laikā pie vīrieša ir konfiscēts arī gāzes pistolei līdzīgs priekšmets, kuram ir acīmredzamas pārbūves pazīmes. Aizturētajam nav bijusi likumā noteiktajā kārtībā iegūta atļauja ieroču turēšanai.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, lai noteiktu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, ka arī izņemtā priekšmeta izcelsmi. Savukārt aizturētajam vīrietim par likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)