Banner 980x90

Ceturtdienas rītā valda sals līdz -17 grādiem

Rīga, 8.febr., LETA. Agrā ceturtdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir no -5 līdz -17 grādiem. Lielākais sals reģistrēts naktī Madonā un no rīta Dobeles novadā, savukārt siltākā nakts aizvadīta Ventspilī un Kolkā, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Naktī Madonā termometra stabiņš noslīdēja līdz pat -18 grādiem. Tā ir zemākā gaisa temperatūra Latvijā pēdējā gada laikā. Iepriekšējais lielākais sals šajā ziemā bija -15 grādu janvāra otrajā pusē Liepājas un Krāslavas apkārtnē.

No rīta 17 grādu aukstumu reģistrējusi "Latvijas Valsts ceļu" meteostacija uz Liepājas šosejas Anneniekos, Dobeles novadā. Zem -10..-13 grādiem gaisa temperatūra noslīdējusi daudzviet Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē, kur skaidras debesis.

Valsts austrumu un dienvidaustrumu novados debesis apmākušās un kļuvis siltāks, tajā skaitā Daugavpils novērojumu stacijā gaisa temperatūra kāpusi no -15 grādiem pusnaktī līdz -7 grādiem piecos rītā.

Nav ievērojamu nokrišņu. Pūš lēns vējš, galvenokārt no dienvidaustrumiem.

Rīgā skaidrs laiks, gaisa temperatūra pilsētas centrā aptuveni -10 grādu, starptautiskajā lidostā gaiss atdzisis līdz -13 grādiem. Pūš lēns dienvidaustrumu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +1..-2 grādi, austrumu novados -2..-4 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 7.februārī bija +22 grādi Krētā un +23 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -33 grādi Zviedrijas ziemeļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)