Banner 980x90

Būvprojektu Ilūkstes bijušās "Putnu fermas" teritorijas infrastruktūras izbūvei par teju 22 000 eiro izstrādās SIA "Ekolat"

Daugavpils, 24.febr., LETA. Būvprojektu Ilūkstes bijušās "Putnu fermas" teritorijas infrastruktūras izbūvei izstrādās un autoruzraudzību nodrošinās Daugavpilī reģistrētā SIA "Ekolat", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Atklāto konkursu par tiesībām izstrādāt būvprojektu minētās degradētās teritorijas infrastruktūras izbūvei un nodrošināt autoruzraudzību izsludināja Ilūkstes novada pašvaldība. Savus piedāvājumus tam iesūtīja divi pretendenti.

Projekta mērķis ir attīstīt degradēto teritoriju par ražošanas zonu, tā kopējās izmaksas tiek lēstas 21 732 eiro.

SIA "Ekolat" 2016.gadu noslēdza ar 236 567 eiro apgrozījumu un 41 767 eiro peļņu, nodarbinot 17 strādājošos.

SIA "Ekolat" īpašniece ir Tatjana Loginova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)