Banner 980x90

Bogs apavi visai ģimenei

Pasaulē slavenais apavu zīmols Bogs pieejams arī Latvijā interneta vietnē Bogs.lv. Šie leģendārie apavi zināmi ar to, ka pirms tie nonāk patērētāju rokās un kājās, tie iztur pamatīgu izturības un drošības testēšanu. 

Apavu kvalitāti rada virkne īpašību, kuras Bogs nodrošina ražošanas procesā:
• apavi neslīd, jo zole ir no liektas gumijas,
• apavi saglabā svaigumu tehnoloģiju dēļ, kas cīnās ar nepatīkamiem aromātiem,
• apavi pasargā pēdas no bīstamiem ķīmiskiem savienojumiem,
• 4 kārtas ar elpojošu oderi regulē gaisa plūsmu un temperatūru ap pēdām,
• īpaši pēdas spilventiņi pasargā pēdu no triecieniem,
• apavi pasargā no čūsku kodumiem un asu priekšmetu ieduršanos,
• apavi radīti no viegla materiāla, kas uzsūc un iztveicē sviedrus,
• apavi ir 100% ūdensdroši.

Šo sarakstu varētu turpināt, taču svarīgākais ir tas, ka Bogs apavi ir radīti, lai maksimāli pasargātu nēsātāju no ārējiem apstākļiem  vienalga, vai tie ir dabas vai cilvēka radīti. Bogs apavi pieejami visai ģimenei  ir vīriešu, sieviešu un bērnu zābaki aukstam un mitram laikam. Īpaši liela vērība tiek piešķirta tieši bērnu ziemas zābakiem un bērnu rudens zābakiem. Interneta vietnē Bogs.lv pieejami gumijas zābaki un ziemas zābaciņi bērniem jau no 21. izmēra. Bērnu ziemas apaviem ir īpaši patīkams dizains, kas uzrunās jebkuru mazo staigātāju. Meiteņu ziemas zābaki vai zēnu rudens zābaki  Bogs klāstā ir augstas kvalitātes apavi visiem bērniem un vecākiem. Bogs apavu lietojums ir ļoti plašs  bērnu gumijas zābakus var nēsāt vasarā un pavasarī, dodoties pastaigās laukos vai spēlējoties peļķēs pēc pamatīgas lietus gāzes. Visiem Bogs apaviem ir ērti un praktiski rokturi stulma augšējā daļā. Tie nodrošina vieglu apavu uzvilkšanu, jo Bogs apaviem nav sarežģītu šņoru. Bogs bērnu ziemas zābaku aizdare ir ērta un vienkārša, tas atvieglo arī pašu jaunāko nēsātāju ikdienas gaitas. Arī pieaugušie labprāt izmanto ērtos Bogs zābaku rokturus, lai zābakus vieglāk uzvilktu, kā arī nestu rokās vai pakarinātu ērtai uzglabāšanai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)