Banner 980x90

Bērnu apavi internetā – zinošu vecāku izvēle

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mazuļiem līdz 3 gadu vecumam jauns apavu pāris ir nepieciešams 2–3 reizes gadā. Vecāku bērnu pēda aug mazliet lēnāk, bet arī skolēniem jauni bērnu apavi ir vajadzīgi vismaz reizi gadā. No apavu kvalitātes un kāju komforta daudzējādā ziņā ir atkarīga bērna veselība, labsajūta un līdz ar to arī sekmes. Turklāt bērni, tāpat kā pieaugušie, vēlas izskatīties stilīgi, tāpēc gaumīgi bērnu apavi iepriecinās ikvienu meiteni un zēnu.

Pieci faktori, kas jāpārbauda pirms pirkuma
Pirms apavu izvēles vecākiem ir jāapdomā daudzi kritēriji, un viens no izšķirošajiem ir cena. Taču uzmanība ir jāpievērš arī citiem faktoriem. Apavi, kuros bērni jūtas komfortabli, ir
- viegli, lai kājas nenogurstu pat no ilgas apavu valkāšanas;
- ražoti no dabiskās ādas vai augstākās kvalitātes sintētiskajiem materiāliem;
- elastīgi, lai neapspiestu kustības;
- ar nostiprinātu kapi, kas sargā potīti aktīvo rotaļu laikā;
- atbilstoša izmēra, ar ne vairāk kā 10 mm lielu brīvo vietu pēdai.

Izvēloties bērnu apavus, kompromiss starp kvalitāti un cenu ir nevietā – augošajai pēdai ir īpaši svarīgi piemeklēt tādus apavus, kas sniedz papildu atbalstu saitēm. Komfortablas kurpes un zābaki ir garantija tam, ka Jūsu atvašu kājas attīstīsies kā nākas. Kvalitatīvi bērnu apavi ir investīcija veselībā, taču Jums nebūs jāiztērē bagātība, lai tos iegādātos. 

Apavi internetā – lētāk un ātrāk
Interneta apavu veikals Somijasapavi.lv piedāvā plašu preču klāstu. Piedāvājumā ir bērnu apavi ikdienai, sportošanai un īpašajiem notikumiem. Apavi meitenēm un zēniem vecumā no 1 līdz 13–14 gadiem ir pieejami par draudzīgām cenām. Somijasapavi.lv uzsvaru liek uz apavu kvalitāti, un, iegādājoties preces šajā veikalā, Jūs varēsiet būt drošs par to, ka apavus ražojuši pasaulē zināmi zīmoli. Somijasapavi.lv izvēlas sadarboties ar tiem zīmoliem, kuri laika gaitā ir pierādījuši, ka spēj ražot augstākās kvalitātes apavus. 

Lai labi apavi būtu pieejami ikvienam bērnam, Somijasapavi.lv piedāvā izdevīgus iepirkšanās nosacījumus. Iegādājieties bērnu apavus internetā, lai saņemtu
- 10% atlaidi visiem apavu modeļiem, kas neietilpst īpašajos piedāvājumos;
- iespēju nomaksāt pirkumu pa daļām 6 mēnešu garumā;
- bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā pirkumiem virs 30 eiro.

Somijasapavi.lv var iegādāties ne tikai bērnu, bet arī vīriešu un sieviešu apavus, kā arī somas un apavus kopšanas līdzekļus. Ienāciet www.somijasapavi.lv un izvēlieties mīļāko apavu pāri sev un saviem bērniem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)