Banner 980x90

Dūklavs dosies darba vizītē uz Daugavpils novadu

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 18.septembrī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs dosies darba vizītē uz Daugavpils novadu, kur tiksies ar novada zemniekiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus lauksaimniecībā.

Kā pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv ziņo Zemkopības ministrijā, vizītes laikā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Daugavpilī piedalīsies izstādes "Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" atklāšanā, kas norisināsies Daugavpils olimpiskajā centrā, un tiksies ar Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes pārstāvjiem.

Tāpat vizītes laikā zemkopības ministrs tiksies ar Daugavpils novada domes vadību, zemniekiem un uzņēmējiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus lauksaimniecībā, tostarp piensaimniecībā un cūkkopībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)