Banner 980x90

Autobusu maršrutos Rīga-Ilūkste-Daugavpils un Rīga-Nereta iekļaus pieturvietu "Vētras"

Rīga, 26.jūl., LETA. Atsaucoties pasažieru ierosinājumam, no 4.augusta divos maršruta Rīga-Ilūkste-Daugavpils reisos un visos Rīga-Nereta reisos tiks iekļauta pieturvieta "Vētras", aģentūrai LETA pavēstīja Autotransporta direkcijā (ATD).

Pieturā "Vētras" pasažierus uzņems un izlaidīs maršruta Rīga-Ilūkste-Daugavpils autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.14.35, bet no Ilūkstes autoostas - plkst.6.00, kā arī maršruta Rīga-Nereta autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.15.15 un 18.25, bet no Neretas - plkst.7.20 un 15.15.

ATD direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka reisu lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)