Banner 980x90

Ātrais kredīts – lai neparedzēti izdevumi neizsit no sliedēm!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Izdevumi, kurus iepriekš nekādi nevarēja paredzēt vai ieplānot, var pārsteigt jebkuru – vienalga, vai esat radošs brīvmākslinieks vai pieredzējis finanšu speciālists. Ātrais kredīts šādās situācijās kļūst par aizvien populārāku, ērtāku un arī drošāku risinājumu.

Vai ātrais kredīts izkonkurē bankas?
Salīdzinājumā ar banku piedāvātajiem aizdevumiem ātrais kredīts piedāvā daudz mūsdienīgāku un parocīgāku risinājumu situācijās, kad nepieciešamas nelielas naudas summas uz neilgu termiņu. Nebanku kredītdevēju pakalpojumiem ir šādas priekšrocības:
- ietaupīts laiks – ātro kredītu ne velti dēvē par "ātro". Lai noformētu aizdevumu, parasti nepieciešamas 15–20 minūtes;
- ērtums – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešams mērot ceļu pie pakalpojuma sniedzēja, aizpildīt daudz dažādu formu, iesniegt izziņas no darba devēja vai citus dokumentus. Pakalpojums būs pieejams vienalga, kur Jūs atrodaties. Tāpat nav nepieciešama ķīla vai galvojums; 
- drošums – par spīti kādreiz novērotajai skepsei, ātrais kredīts kļūst par aizvien atzītāku pakalpojumu. Lielākie ātro kredītu izsniedzēji ir apvienojušies Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijā, lai veidotu uzticamu, sociāli atbildīgu un uz ilgtermiņa sadarbību vērstu kreditēšanas praksi.

"Kredīts7" – aizdevums trīs vienkāršos soļos
"Kredīts7" ir īstermiņa aizdevējs, kas saviem klientiem piedāvā saņemt aizdevumu īpaši ātri. Aizdevuma noformēšana notiek trīs vienkāršos soļos:
- 1. solis "Kredīta pieteikums" – klients izvēlas aizdevuma summu un termiņu, veic reģistrāciju un iepazīstas ar līguma nosacījumiem;
- 2. solis "Reģistrācijas maksa" – klients veic vienreizējo reģistrācijas maksu 0,01 eiro;
- 3. solis "Kredīta izvērtēšana" – kredīta pieteikums tiek izvērtēts uzreiz 10 minūšu laikā pēc reģistrācijas maksas saņemšanas. Atbilde tiek nosūtīta ar SMS palīdzību, un pozitīvas atbildes gadījumā nauda automātiski tiek pārskaitīta uz klienta norādīto bankas kontu.

"Kredīts7" jaunie klienti var aizņemties līdz 300 EUR, savukārt jau esošie klienti – līdz 400 EUR, kā atmaksas termiņu izvēloties 15, 21 vai 30 dienas. Taču aizņēmējam ir tiesības jebkurā laikā pilnībā vai daļēji atmaksāt kredītu pirms termiņa, maksājot procentus tikai par aizdevuma faktisko lietošanas laiku. 

"Kredīts7" ir saņēmis speciālo atļauju (licenci) Nr. NK-2015-022 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā un ir Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas biedrs, tāpēc nodrošina drošus un uzticamus pakalpojumus, kā arī ievēro labo praksi.

Ienāciet Kredits7.lv un saņemiet naudu jau pēc 15 minūtēm! Pirms aizņematies, izvērtējiet savu spēju atmaksāt aizdevumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)