Banner 980x90

Arī Daugavpilī ir gripas epidēmija

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Epidemiologi ziņo, ka aizvadītajā nedēļā pilsētā saslimušo skaits bija 174,9 uz 100 000 iedzīvotājiem. Epidēmija tiek noteikta, ja ir 100 gadījumi uz 100 000  iedzīvotājiem. Tātad Daugavpilī sākusies gripas epidēmija.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā, aizvadītajā nedēļā hospitalizēti 37 pacienti, bet kopumā kopš gripas sākuma 79 pacienti. Visvairāk slimo bērni līdz 14 gadu vecumam.

Ar pirmdienu, 8.februāri Daugavpils reģionālajā slimnīcā ieviesta karantīna, kas nozīmē, ka slimniekus apmeklēt aizliegts, izņemot ārkārtas gadījumus.

Iedzīvotājiem ieteicams ievērot piesardzības pasākumus, vēdināt telpas, pēc iespējas biežāk mazgāt rokas, izvairīties no vietām, kur daudz cilvēku  un lietot imunitāti spēcinošus preparātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)