Banner 980x90

Aizdomās par transportlīdzekļu dedzināšanu pagājušās nedēļas nogalē Daugavpilī aiztur jaunu vīrieti

Rīga, 4.apr., LETA. Šonedēļ policija aizdomās par vairāku transportlīdzekļu aizdedzināšanu pagājušās nedēļas nogalē Daugavpilī aizturējusi jaunu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ilga Teivāne-Treinovska.

Sadarbībā ar Daugavpils Pašvaldības policiju šonedēļ aizdomās par trīs automašīnu, autobusa un atkritumu konteineru dedzināšanu aizturēts 1993.gadā dzimis vīrietis. Aizturētais ir vietējais iedzīvotājs.

Policijas pārstāve uzsvēra, ka būtiski izmeklēšanu ietekmēja pilsētas novērošanas kameru ieraksti, kas arī palīdzēja identificēt iespējamo vainīgo.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, tiek skaidroti precīzi notikumu apstākļi un aizturētās personas saistība ar šiem noziedzīgajiem nodarījumiem. Aizdomās turamajam par vairāku transportlīdzekļu bojāšanu draud kriminālatbildība. Bargākais sods par šo nodarījumu ir divu gadu cietumsods.

Jau vēstīts, ka naktī uz svētdienu Daugavpilī nodedzinātas trīs automašīnas un autobuss. Transportlīdzekļi nodedzināti dažādās pilsētas vietās. Netālu no cietušā autobusa deguši arī atkritumu konteineri. Aculiecinieku publiskotās fotogrāfijas liecina, ka no uguns cietis autobuss, kas atradies pie pilsētas ledus halles.

Par notikušo sākti vairāki kriminālprocesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)