Banner 980x90

Aizdomās par finanšu pārkāpumiem no amata atstādināts Daugavpils Futbola skolas direktors Mackevičs

Jelgava, 9.nov., LETA. Aizdomās par darbībām, kas saistītas ar iespējamiem daudzkārtējiem finanšu pārkāpumiem, uz dienesta pārbaudes laiku no amata ir atstādināts Daugavpils Futbola skolas direktors Nauris Mackevičs, aģentūra LETA uzzināja Daugavpils pašvaldībā.

Pamatojot Mackeviča atstādināšanu, pašvaldībā skaidroja, ka pēdējo divu gadu garumā direktora darbību rezultātā Daugavpils pašvaldības budžetam, iespējams, nodarīts materiālais kaitējums. Visu apstākļu noskaidrošanai un pārbaudei un pašvaldības budžetam iespējamā nodarītā kaitējuma noteikšanai Mackevičs no amata pienākumu pildīšanas bez darba algas saglabāšanas atstādināts no šodienas līdz 2019.gada 8.janvārim.

Atstādinātajam Mackevičam uz visu dienesta pārbaudes veikšanas laiku aizliegts atrasties Futbola skolas telpās Kandavas ielā 17a, Daugavpilī.

Pats atstādinātais aģentūrai LETA pašlaik nebija gatavs komentēt pašvaldības lēmumu, aicinot sazināties vēlāk.

Uz pārbaudes laiku par Daugavpils Futbola skolas direktora pienākumu izpildītāju iecelts Aleksandrs Vlasovs.

Izglītības iestāde dibināta 2016.gadā kā profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāde "Futbola centrs Daugavpils", bet šogad nosaukums mainīts uz Daugavpils Futbola skolu. Pašlaik skolā mācās 455 bērni 32 mācību-treniņu grupās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)