Banner 980x90

7 oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā

Dzimšanas diena ir īpaša diena ikvienam cilvēkam. Katram patīk, ka viņu atceras, apveic un ar kādām veltēm vai pārsteigumiem šo dienu padara īpašu, tādu, kas paliek atmiņā. Tikpat ļoti, cik mums patīk saņemt apsveikumus savos svētkos, mēs arī labprāt sagādājam dāvanas saviem tuviniekiem un draugiem viņu dzimšanas dienās. 

Tomēr dāvanu izvēle nebūt nav viegls uzdevums. Ja patiešām gribam iepriecināt tieši šo cilvēku, sagādāt dāvanu, kas viņam būs piemērota un sniegtu patīkamas emocijas, tad ir jāpalauza galva un arī jāvelta laiks piemērotākās dāvanas meklējumiem. 

Esam apkopojuši dažas oriģinālas dāvanu idejas, kas var noderēt arī jums, domājot, kā apsveikt dzimšanas dienā kādu īpašu cilvēku. Kur atradām šīs idejas? Dāvanu interneta veikalā www.lieliskadavana.lv, kur vienuviet apkopots daudz oriģinālu dāvanu visiem dzīves gadījumiem. Interneta veikalā atrodamas arī oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-dzimsanas-diena. Izvēlējāmies izcelt dažas dāvanu idejas no plašā piedāvājuma, kas mums šķita īpaši interesantas. 

Kvesta istabas apmeklējums
Kvesti jeb izlaušanās spēles kļūst arvien populārākas. Tas ir oriģināls, aktīvs un interesants laika pavadīšanas un izklaides veids, kas liek arī izmantot savu atjautību un zināšanas. Arī Latvijā tiek piedāvātas dažādas kvestu istabas. Katrai no tām ir atšķirīga tematika un uzdevums, kurš dalībniekiem jāatrisina, lai izkļūtu no istabas. Varat izvēlēties, piemēram, kvestu par Hariju Poteru, mūmijām, pazudušo kapteini un pat par Svētā Grāla nolaupīšanu. 

Privāta foto sesija
Vairums cilvēku uzskata, ka viņi nav fotogēniski un nelabprāt fotografējas. Tomēr profesionāla fotosesija meistarīga fotogrāfa vadībā var mainīt šo priekšstatu, jo ikkatru cilvēku var nofotografēt tā, lai viņš izskatās labi. Fotosesija ir iespēja vairot savu pašapziņu, mazināt bailes un atturību un iegūt savā īpašuma ļoti skaistas bildes, ko gribēsies gan likt pie sienas, gan rādīt citiem sociālajos tīklos.

Diplomēta astrologa konsultācija un prognozes
Ne visi tic astroloģijai, tomēr lasīt horoskopus ir paradums daudziem. Vizīte pie astrologa varētu būt interesanta arī īstiem šīs zinātnes skeptiķiem, jo tomēr mums patīk par sevi kaut ko uzzināt, katram no mums ir dabiska pašizziņas vēlme. Un astroloģija šajā ziņā var būt viens no puzles gabaliņiem. Astrologs izmanto katra cilvēka dzimšanas un citus personīgos datus, lai sastādītu precīzas prognozes.

Lauku pirts kūre


Latviešu tradicionālajiem pirts rituāliem ir dziļas saknes un īpaša nozīme. Mūsdienās cilvēki nemaz vairs īsti par to nezina, jo pirts kļuvusi par tādu kā ballīšu vietu. Ja mēdzat izvēlēties oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā, tad šī arī noteikti būs tādu skaitā. Gaviļnieks viens pats vai kopā ar kādu tuvu cilvēku varēs izbaudīt īsteni latvisku un nesteidzīgu pirts rituālu mierīgā un relaksējošā atmosfērā. Pirts kūre palīdzēs mazināt saspringumu, stresu, uzlabot veselību un atbrīvot prātu no nevajadzīgajām domām.

Etiķetes skola
Kurš gan nemāk pieklājīgi uzvesties! Jā, bet vai jūs zināt visus galda etiķetes nosacījumus, atrodoties viesībās? Vai pārzināt, kā kurā situācijā ir pieklājīgi un piemēroti ģērbties? Mūsdienās šīs zināšanas it kā vairs nešķiet aktuālas, tomēr ikviens cilvēks, kura pūrā ir šādas prasmes un zināšanas, patiesi izceļas ar savu nevainojamo un eleganto uzvedību un manierēm. Tas arī pašiem ļauj jebkurā pasākumā justies ērti un neuztraukties, ka tik nekrītat kaunā, jo esat izmantojis nepareizos galda piederumus vai atnācis nepiemērotā apģērbā.

Meistarklase dabīgas kosmētikas izgatavošanā
Tīra, dabīga kosmētika, kuras sastāvs ir saprotams un veidots no veselībai un ādai draudzīgām sastāvdaļām – tā ir viena no mūsdienu tendencēm, kas arvien pieaug. Kosmētikas gatavošana pašu rokām kļūst arvien populārāka. Tomēr, lai to darītu, ir jāpārvalda dažādi knifi, vajadzīgas zināšanas. Meistarklase dabīgas kosmētikas gatavošanā ir labākais veids, kā apgūt šīs zinības. Par šādu dāvanu būs sajūsmā ikviena daiļā dzimuma pārstāve.

Brauciens ar veikbordu
Tā kā tuvojas vasara, tad aktuāla kļūst atpūta uz ūdens. Veikbords ir viens no iecienītiem sporta veidiem, ko var baudīt siltajā sezonā. Lai gan no malas tas izskatās diezgan ekstrēms un biedējošs, laba instruktora vadībā ikviens var apgūt šīs prasmes un izbaudīt braucienu uz veikborda. Šādas dāvanas saņēmējam atliks vairs tikai ļauties piedzīvojumam, jo būs nodrošināts gan vajadzīgais inventārs, gan zinošs instruktors. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)