Banner 980x90

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies ar Daugavpils novada uzņēmējiem

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Ceturtdien, 10.decembrī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Daugavpilī tiksies ar novada uzņēmējiem un Daugavpils novada domes priekšsēdētāju Janīnu Jalinsku.

Kā pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv pavēstīja Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece, darba vizītes laikā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs apmeklēs arī Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) Dienvidlatgales pārvaldi, lai ar tās vadību un speciālistiem apspriestu Āfrikas cūku mēra apkarošanas gaitu, Latgales uzņēmumu ražotās produkcijas eksporta veicināšanu, kā arī PVD sadarbību ar vietējām pašvaldībām, citām institūcijām un uzņēmumiem.

Pēc tikšanās ar PVD Dienvidlatgales pārvaldi zemkopības ministrs Daugavpilī apmeklēs zarnu pārstrādes uzņēmumu SIA "SW Kover" un AS "Latgales piens".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)