Banner 980x90

Višķos notiks Daugavpils novada bērnu un jauniešu jaunrades festivāls "Svētku prieks"

Daugavpils, 28.maijs, LETA. Sestdien, 2.jūnijā Višķu pagasta estrādē notiks Daugavpils novada bērnu un jauniešu jaunrades festivāls "Svētku prieks", aģentūru LETA informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Festivāls ir iecerēts kā radošs un jautrs pasākums novada jaunākajai paaudzei, kurā bērni un jaunieši dziedās, dejos, muzicēs, zīmēs un eksperimentēs, pierādot savu varēšanu, kā arī radot svētkus pasākuma apmeklētājiem. Festivāls "Svētku prieks" ir iecerēts kā Daugavpils novada skolēnu sveiciens Latvijai tās dzimšanas dienā un gatavošanās XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem 2020.gadā.

Festivālā piedalīsies aptuveni 700 Daugavpils novada skolēnu un skolotāju, tostarp skolu koru un vokālo ansambļu, deju kolektīvu, folkloras kopu, vides eksperimentu komandu, mākslas pulciņu un plenēra dalībnieku, novada pirmsskolu un sporta skolas audzēkņu, kā arī brīvprātīgo jauniešu, marionešu teātra, instrumentālā ansambļa un mūsdienu dejas grupas dalībnieku.

Paralēli svētku lielkoncertam notiks arī mākslas plenērs un darbosies radošās darbnīcas.

No plkst.14 līdz 15 notiks vides eksperimentu komandu paraugdemonstrējumi, varēs aplūkot mākslas plenērā tapušo darbu izstādi, sekot līdzi Medumu pamatskolas marionešu teātra iestudējumam un Sventes vidusskolas instrumentālā ansambļa muzicēšanai.

Savukārt plkst.15 sāksies svētku koncerts un notiks mācību gada darba rezultātu apkošana – tiks apbalvotas skolas kopvērtējumā par sasniegumiem mācību olimpiādēs, kā arī interešu izglītībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)