Banner 980x90

Vieglas, ērtas un praktiskas metāla durvis

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pasaule šobrīd ir ļoti nedroša vieta, bieži vien izvēlamies labāk palikt mājās, nevis doties ārpus tās. Cik gan bieži ir gadījies dzirdēt, ka pa nakti vai gaišā dienas laikā ir apzagti kaimiņi, kamēr pats esi bijis mājās?! Vienmēr domājam par savu drošību, lai arī kur atrastos. Arī braucot uz teātri, dažreiz ir tā mazā sirdstrieka, kas prātā rīb "Vai es izslēdzu gludekli?", "Es aizslēdzu durvis?". Sabiedrības uzticību ir iemantojušas metāla durvis, kas jau ar savu nosaukumu pasaka, ka ir drošas. Pareizi izgatavotas un uzstādītas metāla durvis garnadzim ierobežo iekļūšanu mājoklī līdz nullei. 

Iegādājoties metāla durvis, derīgi ir zināt, no kā tās ražotas, un vēl citas lietas. Svarīgi, lai gan rāmis, gan durvju vērtne būtu ražota no viena un tā paša materiāla. Mūsu tirgū vispopulārākais ir auksti velmēts tērauds, taču ne vienmēr tas ir vienāda biezuma. Tas, protams, ir atkarīgs no durvju kolekcijas un ražotāja. To biezums ir no 1,2 mm līdz pat 2,00 mm. 

Durvīm izveido arī papildu aizsardzības plāksnes tieši pie slēdzenēm, lai tās būtu vēl drošākas pret garnadžiem. Ne mazāk svarīgs ir arī vērtnes un rāmja "pildījums" jeb izolācija, populāras šobrīd ir durvis, kurās par siltuma un trokšņu izolāciju kalpo minerālvate.

www.prof.lv piedāvā metāla durvis dzīvokļiem un mājām. Piedāvājumā ir divi ukraiņu ražotāji – ABWEHR un STEELGUARD, kuru produkcijai ir ISO-9001 sertifikāts, kas norāda uz metāla durvju augsto kvalitāti un sniedz atpazīstamību starptautiskiem standartiem. Katrs ražotājs piedāvā noteiktus modeļus un to izmērus Prof.lv mājaslapā. 

Domājot par drošību tiek izdomāti jauni un inovatīvi veidi, kā pasargāt sevi no nevēlamiem viesiem. Piemēram, durvju slēdzenes vietā vairumam durvju tiek iestrādāta vēl papildus 1,5mm (biezums var atšķirties atkarīga no ražotāja) bieza metāla plāksne. Ne mazāk svarīgi ir arī speciālu eņģu un gultņu stiprinājumu tehnoloģijas, kas pasargā durvis no izkustēšanās un izcelšanas riska. 

Kvalitatīvi iegādātas metāla durvis ir tikai daļa no uzvaras. Vēl viena ļoti svarīga lieta, lai metāla durvis kalpotu ilgi, ir to profesionāla uzstādīšana. Vienojoties ar kvalificētiem meistariem, nebūs jāuztraucas par durvju izskatu, jo to montāžā tiks izmantoti kvalitatīvākie materiāli un visi drošības standarti. 

Nekļūdīgs būs minējums, ka metāla durvis ir kaut kas ļoti smags, vizuāli nesimpātisks un iespējams nopirkt tikai melnas vai pelēkas durvis. Šie un vēl daudzi citi stereotipi ir jāatstāj pagātnē. 

Metāla durvis ir vieglas. Protams, ne tik vieglas kā plastikāta maisiņi vai viens kilograms miltu, taču to vieglums nepazemina drošības līmeni. Tās ir izveidotas tā, lai būtu viegli un praktiski lietojamas, taču uzticamas.

Ne mazāk svarīgs fakts, iegādājoties durvis, metāla durvis tāpat kā citas durvis iedala divos veidos – ārdurvis mājai un ārdurvis dzīvoklim. Durvis, kuras ir paredzētas privātmājai, noteikti ir jābūt ar ļoti labām siltumizolācijas īpašībām, kā arī virsmai jābūt noturīgai pret izbalēšanu no saules stariem un mitrumu. Vairums ražotāju iesaka ārdurvis mājai uzstādīt zem nojumes, kas ļautu vēl vairāk tās pasargāt no riska izbalēt saulē un mitruma. Ārdurvis dzīvoklim ir pasargātas no tiešiem saules stariem, kā arī liela mitruma.

Iegādājoties durvis www.prof.lv, ir iespējams izvēlēties tās krāsu, protams, arī sēriju, izmēru, kā arī ļoti svarīgi ir, uz kuru pusi vērsies durvis – labo vai kreiso. Prof.lv piedāvā ne tikai ārdurvis mājai vai dzīvoklim, bet arī tehniskās durvis, kas ļoti labi kalpos, piemēram, lielveikala noliktavās vai auto darbnīcās. Piedāvājumā ir arī durvis, kuras no ārpuses ir vienā tonī un no iekšpuses savādākā. 

Piedāvātas tiek arī MDF durvis ar PVC dekoratīvo plēvi. Šīs ir koka durvis, kas atgādina metāla durvis. Arī šīs ir ļoti izturīgas. Un tieši tāpat kā tērauda durvīm, arī šajās ir iestrādāta drošības sistēma. Vislabāk izvēlēties durvis ir klātienē "showroom`ā", kur varēsiet kārtīgi apskatīt un saprast, kuras ir Jūsu īstās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)