Banner 980x90

Uz autoceļa Daugavpils-Lietuva vēl turpinās darbi un saglabājas satiksmes ierobežojumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Lai arī ir beigušies aktīvie būvdarbi uz valsts autoceļiem, atsevišķos objektos darbi, kas nav saistīti ar asfaltēšanu, turpinās un tajos saglabājas satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja uzņēmumā VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Aktīvākie darbi šobrīd vēl norisinās uz autoceļa Rīga-Liepāja pie Kalnciema, kā arī Latgalē, posmā no Daugavpils līdz Lietuvas robežai.

Medumu virzienā, posmā no Daugavpils līdz Lietuvas robežai, satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un ceļa zīmēm. Pilnībā darbus šajā objektā ir plānots pabeigt nākamgad, līdz ar to arī ziemas periodā šajā posmā saglabāsies satiksmes ierobežojumi.

LVC aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret šādi samazinātu ātruma režīmu pat uz vizuāli šķietami pabeigta ceļa, jo tam pagaidām var nebūt seguma virskārtas, brauktuves marķējuma vai cita satiksmei būtiska aprīkojuma.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)