Banner 980x90

Ugunsgrēkā Daugavpilī cietis cilvēks

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Daugavpilī vakar ugunsgrēkā apdegumus guvis apmēram 30 gadus vecs vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdien, 4.septembrī, glābēji steidzās uz Lauska ielu, kur piecstāvu dzīvojamajā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēkas ceturtā stāva dzīvoklī deg uz plīts atstāts ēdiens un griesti. Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, apdegumus guva apmēram 30 gadus vecs vīrietis, kurš nodots mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās.

Vakar saņemts izsaukums uz Ogres novada Ķeipenes pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega malkas šķūnis un uguns apdraudēja arī citas tuvumā esošās ēkas. Ierodoties ugunsdzēsējiem, konstatēts, ka 60 kvadrātmetru platībā deg saimniecības ēka, kurā ierīkots malkas šķūnis. Ugunsgrēka dzēšanas darbos, iesaistot kaimiņu traktortehniku, tika pārkrāmēta malka un ugunsdzēsēji glābēji varēja piekļūt degšanas perēklim.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 61 izsaukumu - 22 uz ugunsgrēku dzēšanu un 26 uz glābšanas darbiem, bet 13 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)