Banner 980x90

Telts noma – atbilde sliktiem laikapstākļiem!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rīkojat svinības brīvā dabā? Lai nepiemēroti laikapstākļi nesabojātu ģimenes viesības vai lielāku pasākumu, telts noma ir īstais risinājums. Turklāt telts vai nojumes noma vienmēr būs izdevīgāka nekā šāda inventāra iegāde.

Nav jāīrē telpas ēkā, lai radītu patīkamus apstākļus – līdzvērtīgu sajūtu sniegs atbilstoša izmēra un veida telts vai nojume, ļaujot patverties no nokrišņiem, svelmainas saules vai stipra vēja. Turklāt telts nomas priekšrocība ir tā, ka varēsiet to novietot teju jebkur – ziedošas pļavas vidū, līdzās gleznainam meža ezeram vai kaut uz ēkas jumta terases.

Telts noma ieteicama, ja rīkojat:
- dzimšanas dienas svinības,
- kristības,
- kāzas,
- korporatīvos pasākumus,
- koncertus, festivālus,
- izlaidumus,
- gadatirgus, pilsētas svētkus,
- sporta spēles un citus pasākumus. 

Kādu telti izvēlēties? 
Lai izvēlētos piemērotāko telti, ņemiet vērā šādus nosacījumus. Pirmkārt, jāizlemj, kādam nolūkam telti izmantosiet – tā būs tikai kā rezerves variants, ja, piemēram, līs lietus, vai arī pasākuma dalībnieki tajā uzturēsies pastāvīgi. 

Otrkārt, lai aprēķinātu nepieciešamo telts lielumu, apziniet, cik cilvēkiem tā nepieciešama un kāds pasākuma aprīkojums vēl teltī atradīsies. 

Treškārt, jāizvēlas tīkamākā telts vai nojume. Mūsdienās to klāsts ir pietiekami plašs un daudzveidīgs. Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" tīmekļvietnē akurats.lv atradīsiet dažādu izmēru teltis un nojumes (no 9 m² līdz pat 1500 m² platībai), no kurām daļai iespējams individuāli pielāgot tās platību:
- 3 m x 3 m,
- 5 m x 5 m,
- 5 m x 5 m ar konusveida jumtu,
- 10 m x 10 m – 40 m (pielāgojama platība no 100 m² līdz 400 m²), 
- 10 m x 10 m – 130 m (pielāgojama platība no 100 m² līdz 1300 m²),
- 12 m x 10 m – 25 m (pielāgojama platība no 120 m² līdz 300 m²),
- 20 m x 10 m – 75 m; (pielāgojama platība no 200 m² līdz 1500 m²),
- 20 m x 10 m – 20 m ar stikla vai plastikāta sienām (pielāgojama platība no 200 m² līdz 400 m²),
- telts "Zvaigzne" (nosegtā lietderīgā platība 50 m²). 

Iespējams, telts noma pasākumiem var šķist sarežģīts jautājums, tāpēc, ja Jums nepieciešama konsultācija piemērotākās telts izvēlei, ieklausieties "Akurāta" speciālistu padomos. Telts nomas pārstāvji Jums palīdzēs arī aprēķināt laiku, kas nepieciešams aprīkojuma piegādei un montāžai. 

Telts nomas priekšrocības
Īrēt telti ir daudz izdevīgāk, nekā iegādāties to. Jums nebūs jādomā, kā to pārvadāt, uzstādīt, uzglabāt, apkopt un nodrošināt nepieciešamo papildu aprīkojumu, ko vajadzības gadījumā piegādās telts iznomātājs.  

Izvēloties pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" telti: 
- tā tiek piegādāta vēlamajā vietā un laikā;
- tiek nodrošināta montāža un demontāža;
- nepieciešamības gadījumā tiek pielāgots telts izmērs, to palielinot;
- ir iespēja izvēlēties dažādu papildaprīkojumu.

Telts noma – piekritīsiet, ka tas ir izdevīgs risinājums gan no finanšu, gan inventāra uzturēšanas viedokļa!

Pilna servisa nodrošināšana
Nomājot "Akurāts" telti, Jūs varat izvēlēties arī nepieciešamo pasākumu aprīkojumu. Plašā klāstā atradīsiet dažādus banketa galdus un krēslus, solus, stāvgaldus, gāzes sildītājus, grīdas segumu, apgaismes lampas, bāra leti, mēbeles un citu pasākumam noderīgu aprīkojumu. 

Ja Jūs ieinteresēja telts noma, ieskatieties uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv, izvēlieties nepieciešamo aprīkojumu un sazinieties ar "Akurāta" komandu!

Ar "Akurātu" Jūsu svētki būs izdevušies! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)