Banner 980x90

Šovasar Daugavpilī plānots nodarbināt teju pusotru tūkstoti jauniešu

Daugavpils, 9.janv., LETA. Šogad Daugavpilī vasaras nodarbinātības programmā plānots iesaistīt 412 pusaudžus vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 1258 jauniešus vecumā no 15 līdz 19 gadiem aģentūra LETA noskaidroja Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamentā.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad 13 līdz 14 gadus veco pusaudžu reģistrāciju vasaras nodarbinātībai veica skolu sociālie pedagogi, šogad šis process notiks elektroniski. Reģistrācija sāksies 3.februārī plkst.11 Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas lapā. Reģistrēties būs iespējams līdz 15.februārim.

Jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem elektroniskā reģistrācija Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas sāksies 24.februārī plkst.11. Reģistrēties būs iespējams līdz 8.martam.

Tiem jauniešiem, kuriem nebūs pieejams dators, šāda iespēja tiks dota 3.februārī no plkst.11 līdz 13 un 24.februārī no plkst.11 līdz 13 Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas telpās.

Reģistrācija būs pieejama tikai jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī.

Vietu skaits 2018.gada vasaras nodarbinātības programmā vēl jāapstiprina pašvaldības deputātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)