Banner 980x90

Sešām Latgales pilsētu pasta nodaļām pagarināts darbalaiks par vienu stundu

Rīga, 12.jūl., LETA. No šā gada 5.augusta tiek mainīts sešu Latgales pilsētu pasta nodaļu darbalaiks, katru darbdienu pagarinot nodaļu darbalaiku par vienu stundu, bet sestdienas turpmāk nosakot par brīvdienām, aģentūru LETA informēja "Latvijas pastā". 

Kompānijā informēja, ka, izanalizējot klientu pasta pakalpojumu lietošanas paradumus Daugavpils 10., Ilūkstes, Kārsavas, Rēzeknes 1.,Viļakas un Viļānu pasta nodaļā, secināts, ka lielākais pasta pakalpojumu pieprasījums vērojams darbdienu pēcpusdienās un vakara stundās, savukārt sestdienas no pasta pakalpojumu izmantošanas viedokļa minētajās sešās nodaļās ir nerentablas, jo nodaļas ir maz apmeklētas. Tādējādi pieņemts lēmums apkalpošanu nodaļās maksimāli paplašināt tieši darbdienās. 

Tāpēc no 5.augusta Daugavpils 10.pasta nodaļa Jātnieku ielā 78b, Kārsavas pasta nodaļa Vienības ielā 53 un Viļānu pasta nodaļa Rēzeknes ielā 24 katru darbdienu no pirmdienas līdz piektdienai pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.9 līdz 18, Ilūkstes pasta nodaļas Vienības laukumā 3 darbalaiks no pirmdienas līdz piektdienai būs no plkst.8 līdz 17, Rēzeknes 1.pasta nodaļa Atbrīvošanas alejā 81 k-5 no pirmdienas līdz piektdienai strādās no plkst.8 līdz 18, savukārt Viļakas pasta nodaļa Balvu ielā 5 katru darbdienu pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz 15.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā aptuveni 4000 darbinieku.

Uzņēmuma 2018.gada auditētie finanšu dati vēl nav publiskoti, bet 2017.gadā "Latvijas pasta" apgrozījums bija 75,589 miljoni eiro un peļņa sasniedza 1,694 miljonus eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)