Banner 980x90

Sākts kriminālprocess par iespējamu nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražošanu Daugavpilī

Rīga, 3.okt., LETA. Valsts ieņēmumu dienests (VID) veicis desmit kratīšanu saistībā ar nelegālu spirta ražošanu Daugavpilī,

kā rezultātā sākts kriminālprocess, aģentūru LETA informēja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

VID Nodokļu un muitas policijas pārvalde šogad jūnijā veikusi kratīšanu kādā rūpnīcā Daugavpilī, kur lielos daudzumos nelegāli ražots un realizēts spirts. Spirta rūpnīcai anulēta alkohola ražošanas licence, izņemtas trīs tonnas nelegāla spirta, kā arī pret piecām personām ierosināts kriminālprocess.

Nelegālās darbības veikusi personu grupa, iepriekš savstarpēji vienojoties. Spirts izvests no rūpnīcas ar mikroautobusu un nogādāts divās viensētās Daugavpils novadā. Šajās vietās veicot kratīšanas, VID darbinieki izņēma nelikumīgi saražoto spirtu, kā arī mantas un priekšmetus, kas norādīja uz nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu.

VID informēja, ka šajā lietā ir sākts kriminālprocess par iespējamu nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražošanu, glabāšanu un pārvietošanu lielā apmērā, ar ko nodarbojas personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās.

Kriminālprocesa ietvaros veiktas vēl septiņas kratīšanas - aizdomās turēto personu dzīves vietās, transportlīdzekļos un spirta rūpnīcā. Par aizdomās turētajām personām ir atzītas piecas personas, pret kurām piemēroti drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar brīvības atņemšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)