Banner 980x90

Sākas VI Mūzikas un mākslas festivāls "Daugavpils ReStart"

Daugavpils, 15.sept., LETA. Šodien Daugavpilī sākas un līdz 15.oktobrim norisināsies VI Mūzikas un mākslas festivāls "Daugavpils ReStArt 2017", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Festivāla gaitā paredzēti vairāk nekā 20 visdažādāko mākslas žanru un formu pasākumi - instrumentālās, simfoniskās, kora un vokālās mūzikas koncerti, roka un džeza mūzikas vakari, kino un teātra izrādes, mākslas un foto izstādes, dejas un performances.

Festivāla pasākumi notiks dažādās vietās pilsētā - Vienības namā, Kultūras pilī, Daugavpils teātrī, Daugavpil scietoksnī, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā, Latgales Centrālajā bibliotēkā, kinoteātrī "Renesanse", Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā, Daugavpils Dizaina un mākslas skolā "Saules skola", Daugavpils pilsētas domē, viesnīcā "Park Hotel Latgola", mūzikas klubā "Artilērijas pagrabi" un Daugavpils baznīcās.

Kā viens no pirmajiem Mūzikas un mākslas festivāls "Daugavpils ReStart" pasākumiem 16.septembrī plkst.17 Vienības nama koncertzālē izskanēs vokālās grupas "Framest" jaunākā koncertprogramma "The songbook".

Festivālu rīko Daugavpils pilsētas Kultūras pārvalde sadarbībā ar Daugavpils kultūras atbalsta biedrību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)