Banner 980x90

Reklāma Daugavpilī – zilo ezeru zemē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latgales daudzveidība, daba, viesmīlīgie cilvēki, kultūra un vēsture spēj aizraut ikvienu. Tā ir vieta drosmīgajiem, temperamentīgajiem, sirsnīgajiem; tiem, kas māk baudīt dzīvi. Kurš gan nezina, ka Latgalē ir vislabākās kāzu svinības? Katram reiz būtu jāapciemo zilo ezeru zeme un jābauda nakts kādā jaukā viesu namā, jāapgūst pāris vārdu latgaliski un jānobauda guļbešnieki. Šis novads noteikti ir viena atvaļinājuma vērts. Tas būs iesākums, lai spētu iepazīt kontrastaino dabu, lieliskos cilvēkus un bagāto kultūras mantojumu. 
Viesu namu labirintos
Patīkamas naktsmājas ir svarīga ceļojuma sastāvdaļa. Tā var būt nomaļa meža mājiņa vai liels kempings, istaba plašā saimniekmājā vai numurs viesnīcā. Kā lai neapjūk lielajā izvēlē un atrod īsto? Čakliem ceļojumu plānotājiem noderēs tāds palīgs kā dalder.lv, kur var šķirot visu arī pa reģioniem un pilsētām. 

Sludinājumi Daugavpilī līdz šim ir bijuši izkaisīti dažādos mazos portālos vai arī pazuduši galvaspilsētas dominētajos portālos. Dalder atradīsiet visu, kas Daugavpils iedzīvotājiem un caurbraucējiem ir relevants! Arī naktsmāju īpašniekiem šī ir lieliska reklāmas platforma, kur piedāvāt savu mitekli, iepazīties ar konkurentiem un būt pārliecinātiem, ka klients būs apmierināts ar mājaslapas ērto lietošanu.  

Daugavpils burvība
Daugavpils agrāk tika izmantota tirdzniecībai un militārām vajadzībām. Cauri gadu simtiem tās nosaukums mainīts atkārtoti, līdz 1920. gadā tā kļuva par mūsdienās pazīstamo pilsētu Daugavpili. Pilsētu dibināja Livonijas ordenis, bet caur to gājuši gan poļi, gan zviedri, gan krievi, gan vācieši. Vēsture ir spēcīgi ietekmējusi šo pilsētu – tās arhitektūru, kultūru un iedzīvotāju daudzveidību.  

Mūsdienās Daugavpils ir nozīmīgs ekonomikas, kultūras un tūrisma centrs. Pēdējo desmit gadu populārākais apskates un pilētas tūrisma piesaistes objekts ir bijis 2002. gadā izveidotais Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs. Tostarp izstādēm un abstraktā ekspresionisma pamatlicēja Marka Rotko oriģināldarbiem iespējams piedalīties darbnīcās un meistarklasēs, kā arī piedalīties mākslas izglītības programmās. 

Mārketinga palīgs
Dalder ir neaizvietojams rīks jebkuram inovatīvam uzņēmumam vai saimnieciskās darbības veicējam. Reklāma Daugavpilī būs tie atslēgas vārdi, kas šo sludinājumu portālu atšķir no citiem, jo te ir iespējams veidot arī savu profilu, reklamēt savu viesu namu, ekskursiju vai jebko citu, un turpmāk to izmantot kā savu mājaslapu. Iedzīvotājs, kas piedāvā izīrēt laivu skaistam izbraukumam kādā no novada ezeriem, varēs ērti ievietot šo sludinājumu portālā, un klients tikpat viegli un ātri to atrast. Dalder.lv nodrošina arī pastāvīgas komunikācijas iespējas un tehnisko atbalstu, kā arī piedāvā tādus pakalpojumu kā satura izvietošana un datu apstrāde, kas var būt neatsveramas sastāvdaļas biznesa attīstībā. 

Latgales izzināšanas iespējas ir ļoti plašas un noteikti nepietiks tikai ar vienu nedēļas nogali vai pat nedēļu. Tā ir vieta un tie ir cilvēki, pie kuriem gribas atgriezties un turpināt izzināt un iepazīt. Vai tā būtu Daugavpils mākslas aura vai novada nepieradinātās dabas takas, nav vienas pareizās atbildes, kā labāk iepazīt šo Latvijas daļu. Galvenais ir ļauties un atvērt sirdi un maņas visam, ko Latgale jums var sniegt. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)