Banner 980x90

Reģionālajos pārvadājumos Daugavpils autobusu parks šomēnes sāks izmantot jaunus mikroautobusus

Jelgava, 21.sept., LETA. Šomēnes Daugavpils pašvaldības SIA "Daugavpils autobusu parks" reģionālajos pārvadājumos sāks izmantot jaunos mikroautobusus "Mercedes Benz Sprinter 516 CDI", aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Jauniegūtajos autobusos ir 22 vietas, tostarp 19 sēdvietas un trīs stāvvietas. Tie nodrošina atvieglotu iekļūšanu un pārvadāšanu personām ar funkcionāliem traucējumiem. Autobusi aprīkoti ar dalītiem kondicionieriem un papildu sildītājiem vadītājam un pasažieriem salonā, tādējādi nodrošinot komfortu braucienu laikā gan vasarā, gan ziemā. Autobusu motori atbilst apkārtējās vides prasībām.

"Plānots, ka jaunie autobusi kursēs pa Daugavpils, Krāslavas, Ilūkstes un Dagdas novadiem - ērti jutīsies gan šoferi, gan pasažieri, jo autobusos uzstādīta automātiska pieturu nosaukšana, tie aprīkoti ar kondicionieriem, individuālu apgaismojumu, ērtiem sēdekļiem un citām funkcijām," uzsvēra autobusu parka valdes loceklis Sergejs Mihailovs.

Līzinga pakalpojumus transportlīdzekļu iegādei uzņēmumam nodrošināja SIA "OP Finance".

Jau vēstīts, ka "Daugavpils autobusu parks" par pusmiljonu eiro pirks septiņus jaunus mikroautobusus. Transportlīdzekļus "Mercedes Benz Sprinter 516CDI Bus" pārvadātājam piegādās SIA "Domenikss" par 519 560 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Autobusu parks izsludinājis iepirkumu par atgriezeniskā finanšu līzinga pakalpojumu sniegšanu septiņu mikroautobusu iegādei. Līgumi par katru no transportlīdzekļiem tiks noslēgti uz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)