Banner 980x90

"Latvijas balzams" veikalu tīkla modernizācijā šogad ieguldīti 200 000 eiro

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Specializēto dzērienu veikalu ķēde "Latvijas balzams veikali" turpina pirms diviem gadiem sākto tirdzniecības vietu modernizāciju, kopumā veikalu attīstībā ieguldot vairāk nekā 200 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma vadītāja Viktorija Voičenko.

Kopumā šogad modernizēti 12 veikali un atvērti pieci jauni. Decembrī atvērts jauns veikals Liepājā, renovēts veikals Ogrē, kā arī darbu sācis veikala-noliktavas jeb "outleta" koncepcijas veikals Liepājā, kas ir pirmais "Latvijas balzams veikals", kas atvērts tirdzniecības centra telpās.

"Katrā no pilsētām, kur tiek plānota jau esošā veikala modernizācija vai atvēršana no jauna, tiek izvērtēta esošā infrastruktūra un priekšrocības. Veikals Ogrē līdz šim strādāja kā ikdienas koncepta veikals. Veicām kosmētisko remontu, uzlabojām vizuālo izskatu un paplašinājām sortimentu, pārejot uz "outleta" koncepciju, lai kļūtu konkurētspējīgāki un nodrošinātu pieejamas cenas," atzina Voičenko.

Novembrī darbu sāka arī veikals Piņķos, kurš ir lielākais no visiem "LB Spirits&Wine Outlet" tīkla veikaliem. "Piņķi ir strauji augoša Pierīgas teritorija, taču vienlaikus infrastruktūra, tai skaitā tirdzniecības vietas, tajā vēl tikai attīstās. Ar šī veikala atvēršanu vēlamies nākt pretī klientiem un vienlaikus dot savu pienesumu arī Piņķu infrastruktūras izaugsmē," norādīja uzņēmuma pārstāve.

"Latvijas balzams veikalu" specializēto tīklu patlaban veido 46 veikali, no kuriem četri ir "premium" koncepta veikali, bet seši - "outlet" tipa veikali. Tajos iespējams iegādāties visus AS "Latvijas balzams" ražotos dzērienus, kā arī plašu importēto alkoholisko dzērienu klāstu un citus produktus.

Kā ziņots, "Latvijas balzams veikalu" īpašniece ir SIA "Bravo". Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 10,16 miljoni eiro salīdzinājumā ar 10,97 miljoniem iepriekšējā gadā, bet zaudējumi - 13 658 eiro salīdzinājumā ar 7673 eiro peļņu 2014.gadā.

"Latvijas balzams veikali" kopš 2014.gada oktobra iekļauti holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzamu", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", "Bennet Distributors" un "Darija" Lietuvā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)