Banner 980x90

Publiskās slidotavas izveide Daugavpilī izmaksās teju 50 000 eiro

Daugavpils, 5.dec., LETA. Publiskās slidotavas un saistītā inventāra noma Daugavpils pilsētas iedzīvotāju un viesu aktīvās atpūtas un sporta vajadzību nodrošināšanai, pašvaldībai izmaksās 50 819 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Daugavpils pilsētas domes izsludinātajā atkārtotajā iepirkumā par tiesībām nodrošināt Daugavpils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem aktīvās atpūtas un sporta vajadzībām publisko slidotavu un saistītā inventāra nomu uzvarēja Lietuvas firma "Šaltoji Banga".

"Šaltoji Banga" bija vienīgais pretendents, kurš bija pieteicies atkārtotajam iepirkumam. Iepriekšējam konkursam par tiesībām nodrošināt slidotavas darbību nebija pieteicies neviens interesents.

Atšķirībā no diviem iepriekšējiem gadiem, kad slidotavas apkalpošanu nodrošināja starpniekfirma, šogad minētos pienākumus veiks Daugavpils komunālās saimniecības pārvalde. Rezultātā slidotavas darbības nodrošināšanas izmaksas būšot stipri vien lētākas nekā iepriekšējos gados, skaidroja pašvaldībā.

Plānots, ka slidotava Daugavpilī, Vienības laukumā sāks darboties jau šo sestdien, 9.decembrī.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims (Mūsu partija) aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka

pašvaldības vadībai esot iecere nākamgad Daugavpilī realizēt daudz vērienīgāku slidotavas projektu, radot īstu "ziemas pasaku".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)