Banner 980x90

Privātpersonu īpašuma apdrošināšana – komplekts jūsu sirdsmieram

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jūs varat apdrošināt tikai to, ko uzskatāt par vērtīgāko – savu automašīnu, mājokli vai savu veselību un dzīvību. Kāpēc gan neizvēlēties komplektu un neapdrošināt to visu, jo jums taču viss ir vienlīdz svarīgs, vai ne tā?

Privātpersonu īpašuma apdrošināšana  komplekta sastāvdaļas:
• nekustamā īpašuma apdrošināšana;
• kustamā īpašuma jeb mantas apdrošināšana;
• civiltiesiskās atbildības apdrošināšana;
• nelaimes gadījumu apdrošināšana.
 
Nekustamā īpašuma apdrošināšana
Nekustamā īpašuma apdrošināšana jūsu dzīvoklim, mājai vai rindu mājai. Lai veiktu sava īpašuma apdrošināšanu, jums atliek iegriezties manapolise.lv un aizpildīt pieteikuma formu. Pieteikuma formā jums jānorāda dati par apdrošināmo īpašumu – veids, kad īpašums celts un cik liela ir tā platība, apkures un apdares veids. Šo informāciju varat atrast sava īpašuma dokumentos. Tāpat jānorāda, kāda veida remonts ir veikts – vienkāršs vai ekskluzīvs. Visi šie dati ietekmēs riskus un apdrošināšanas polises veidu, kas jums tiks piedāvāts.
 
Kustamā īpašuma jeb mantas apdrošināšana
Apdrošināšanas limits ir līdz 30 000 EUR. Manta, kas tiek apdrošināta, ir viss, kas atrodas jūsu mājoklī – drēbes, sadzīves tehnika, mēbeles un citas mājsaimniecības preces. Ja vien veicat sava īpašuma apdrošināšanu, obligāti jāapdrošina arī manta. Tas, kas ir iekšā jūsu mājā, cieš vis vairāk! Ja notiek ugunsgrēks, visvairāk cieš mantas, kas atrodas telpās, tāpēc šādai apdrošināšanai noteikti ir jābūt spēkā.
 
Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana
Esiet atbildīgi, padomājiet arī par saviem kaimiņiem. Ja, dzēšot uguns nelaimi jūsu dzīvoklī, ugunsdzēsēji appludinās kaimiņus, jums nāksies atbildēt arī par viņu zaudējumiem. Tam  vajadzīga civiltiesiskās atbildības apdrošināšana – lai visi zaudējumi tiktu segti, arī tie, kas radušies ārpus jūsu īpašuma. Apdrošināšanas limits līdz 10 000 EUR.
 
Nelaimes gadījumu apdrošināšana
Neviens nevēlas labprātīgi savā dzīvē satikties ar nelaimi. Tomēr tā nāk neaicināta. Apdrošinieties pret nelaimes gadījumiem.
 
Kāpēc izvēlēties apdrošināšanas komplektu pie manapolise.lv?
Manapolise.lv saviem klientiem piedāvā trīs apdrošināšanas seguma variantus:
1. Bāzes
2. Optimālais
3. Lukss
 
Bāzes variantā ir iekļauti visi nepieciešamie pamata riski, ko parasti pieprasa arī bankas.
Optimālais un Lukss ir programmas ar plašāko risku segumu un papildus atbalstu. Sīkāku informāciju jums sniegs Manapolise.lv apdrošināšanas darbinieki, kuri ir zinoši savā jomā un zinās, kura programma būtu jums piemērotākā.
 
Kāpēc izvēlēties komplektu?
Iegādāties komplektu parasti ir izdevīgāk, arī šajā gadījumā. Tāpat, izvēloties komplektu, jums nebūs jāsatraucas par to, ko jūsu apdrošināšana nenosedz, jo viss jau būs iekļauts.
 
Kam jāpievērš uzmanība, apdrošinot savu īpašumu?
Veicot privātpersonu īpašuma apdrošināšanu jums jāpārliecinās, vai tiek apdrošināts viss, ko esat paredzējis. Iespējams, jūsu īpašumā ir kas tāds, ko apdrošināšana nesedz. Ja tā, tad tas būtu jāizrunā ar savu apdrošinātāju. Kā piemēru var minēt ēkas, kas atrodas uz īpašuma, bet ir būvniecības procesā, siltumnīcas, šķūnīši, nereģistrētas ēkas, pagaidu ēkas, celiņi un citi.

Jūsu iedzīve var tikt apdrošināta ar sarakstu, kurā tiek norādītas apdrošinātās mantas vai bez tā. Iedzīves apdrošināšana ir samērā piņķerīgs process, jo var nākties norādīt visu, ko vēlaties apdrošināt.
 
Komplekts jūsu sirdsmieram un drošībai
Apdrošināšanas maksājumi var veidot lielu daļu no jūsu ikdienas maksājumiem. Jāapdrošina ne tikai savs mājoklis, bet arī automašīna. Daudzās ģimenēs ir vairāk kā viens auto un pat vairāk kā viens īpašums – visam būtu jābūt apdrošinātam. Tieši tāpēc, lai gādātu arī par savu veselību un drošību, izvēlieties privātpersonu īpašuma apdrošināšanu, kas sevī ietver visu svarīgāko, lai jums nav lieki jāraizējas. Apdrošināšana ir lielisks mūsdienu "bonuss", lai mēs varētu vienkāršāk plānot savu dzīvi – izbraukumus, ceļojumus, lai spētu izvairīties no nelaimēm vai novērst to sekas.
 
Atcerieties, ka jārūpējas ne tikai par savu īpašumu un mantu, bet arī par sevi un savu ģimeni. Apdrošināt var jebko – arī mājdzīvniekus. Ja jums ģimenē ir mājas mīlulis, par kuru raizējaties, apdrošiniet arī viņu! Kurš cits sargās, ja ne pats – manapolise.lv jums palīdzēs sakārtot visas ar apdrošināšanu saistītās formalitātes. Ienāciet manapolise.lv un aizpildiet formu, lai pieteiktos sava īpašuma apdrošināšanai. To var izdarīt ērti un ātri jebkurā laikā un vietā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)