Banner 980x90

Policija ar robežsardzes specbrigādi Daugavpils novadā aizdomās par narkotiku tirdzniecību aiztur divus vīriešus

Rīga, 8.janv., LETA. Pagājušajā nedēļā, piesaistot papildspēkus no robežsardzes Speciālo operāciju dienesta, Valsts policija (VP) Daugavpils novadā aizdomās par narkotiku tirdzniecību aizturējusi divus vīriešus, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

VP reģionālās pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta "Sigma" darbiniekiem pagājušajā nedēļā Daugavpils novada Līksnas pagastā, veicot izmeklēšanas darbības un operatīvus pasākumus, kādā meža masīvā aizturējuši divas personas - 1991.gadā un 2000.gadā dzimušos. Likumsargu ierašanās brīdī viens no vīriešiem ir mēģinājis otrai personai pārdot narkotikās vielas, savukārt otrs likumpārkāpējs plānojis iegādāties vielas ar mērķi tās turpmāk realizēt. Kopumā izņemti 350 grami marihuānas.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, savukārt abiem vīriešiem par minētajiem likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība. Saistībā ar notikušo pret aizturētajiem sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu, ja to izdarījusi organizēta grupa. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Abiem aizturētajiem ar tiesas lēmumu piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)