Banner 980x90

Piektdienas rītā tropiski silts un pārsvarā saulains laiks

Rīga, 10.aug., LETA. Nakts uz piektdienu daudzviet Latvijas rietumu un centrālajā daļā bija tropiska - gaisa temperatūra saglabājās virs +20 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Gaisa temperatūra piecos rītā bija no +15 grādiem Madonā līdz +24 grādiem Rucavā un Liepājas ostā. Deviņos rītā gaidāmi +22..+26 grādi.

Piektdienas rīts pārsvarā saulains. Kurzemi no dienvidiem sasniedz plašāka mākoņu zona, iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Pastiprinās dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Rīgā saulains laiks, pūš mēreni stiprs dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra saullēktā +21..+23 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +29,6 grādiem Daugavpilī līdz +33,5 grādiem Bauskā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 9.augustā bija +36..+39 grādi daudzviet dienvidos un Centrāleiropā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu 0..+2 grādi Islandē, Skandināvijas ziemeļos un Alpu virsotnēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)