Banner 980x90

Piecos Daugavpils novada ciemos par 50 504 eiro izveidoti rotaļu laukumi

Jelgava, 13.sept., LETA. Daugavpils novada pašvaldība piecos ciemos izveidojusi jaunus rotaļu laukumus, ieguldot 50 504 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projektu pašvaldība īstenojusi ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu. Rezultātā Ambeļu, Randenes, Sventes, Tabores un Mirnija ciemā tapuši bērnu rotaļu laukumi, kas, kā uzsver pašvaldībā, ir bērniem droši un draudzīgi.

Laukumu izbūvi nodrošināja SIA "MK Dizains", ar kuru noslēgts līgums par 50 504 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Viktoram Semjonovam piederošais "MK Dizains" reģistrēts Jēkabpilī. Mēbeļu ražotāja apgrozījums pērn bijis 1,884 miljoni eiro, bet peļņa sasniegusi 49 848 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)