Banner 980x90

Pēc sienas sabrukšanas slēgta Daugavpils šautuve

Rīga, 31.jūl., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē sabrūkot Daugavpils šautuves sienai, šonedēļ šautuve slēgta, aģentūra LETA uzzināja Daugavpils domē.

Nobrukusi ir šautuves sienas daļa Raiņa ielas pusē pie 3.vidusskolas. Šonedēļ pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") par notikušo iztaujājis domes Sporta pārvaldes vadītāju Juri Stivriņu un šautuves direktoru Dmitriju Vasiļjevu, jo pēc sienas sabrukšanas 28.jūlijā netika organizēta objekta apsardze, arī policijai par notikušo ziņots nebija, lai arī ēkā glabājas šaujamieroči. Turklāt domē līdz šim nav bijis rakstiskas informācijas, ka celtne atrodas kritiskā stāvoklī.

Stivriņš skaidroja, ka līdz būvvaldes speciālistu atzinuma saņemšanai nolemts nodarbības šautuvē atcelt. Tā pašlaik ir slēgta, kamēr netiks pieņemts lēmums par ēkas demontāžu, atjaunošanu vai pārcelšanu uz citu pilsētas vietu. Tāpat ir uzstādīts metāla žogs, kas liedz jebkuru pieeju sagruvušajai sienas daļai.

Pašvaldības preses sekretāre Līga Korsaka aģentūrai LETA klāstīja, ka Sporta pārvaldes pārziņā esošo šautuvi izmanto sportisti, policijas darbinieki, zemessargi un Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)