Banner 980x90

Pēc šautuves sienas sabrukšanas Daugavpilī plāno būvēt jaunu šaušanas treniņu vietu

Jelgava, 25.okt., LETA. Sabrūkot līdzšinējās šautuves sienai, Daugavpilī nolemts būvēt jaunu šautuvi, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Pēc tam, kad vasarā sabrukusi esošās šautuves siena, veikta ēkas tehniskā apsekošana. Speciālisti secinājuši, ka ēkas daļa ir avārijas stāvoklī un nav atjaunojama.

Darba grupa, kuras uzdevums bija lemt par šautuves būvniecību un pagaidu vietu šautuves vajadzībām, jaunas ēkas būvniecībai piedāvājusi divas vietas - cietoksnī vai Stacijas un Balvu ielu krustojumā blakus jaunveidojamajam slēgtajam skeitparkam. Izpētot abus piedāvātos variantus, secināts, ka vieta un ēka cietoksnī neatbilst šautuves prasībām.

Izvērtējot darba grupas piedāvājumus, šonedēļ domes Pilsētbūvniecības un vides komisijas sēdē lēmusi, ka jaunā šautuve atradīsies Stacijas un Balvu ielu krustojumā.

Jau vēstīts, ka šautuves siena Daugavpilī nobrukusi jūlija beigās. Sporta pārvaldes pārziņā esošo šautuvi izmantoja sportisti, policijas darbinieki, zemessargi un Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)