Banner 980x90

Pateicoties iedzīvotāju vērīgumam Daugavpilī notver mopēda zagļus

Daugavpils, 31.jūl., LETA. Pateicoties iedzīvotāju vērīgumam un nevienaldzībai, Daugavpilī policijas darbinieki notvēruši iespējamos mopēda zagļus, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijā.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 30.jūlija rītā, Daugavpils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju no Valsts policijas kolēģiem, ka naktī uz 30.jūliju no pagalma pilsētas centrā nozagts mopēds.

Pēc pāris stundām pašvaldības policijas patruļgrupas darbinieki pamanīja divas personas, kuras stūma aprakstam atbilstošu mopēdu. Personas, 1994. un 1992.gadā dzimuši vīrieši, tika aizturētas un nodotas Valsts policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)