Banner 980x90

Pašvaldības apbalvojumu "Mūža ieguldījums" Daugavpilī piešķir domes darbiniecei Valentīnai Sarkanei

Daugavpils, 9.nov., LETA. Šodien Daugavpils pilsētas domes sēdē pašvaldības deputāti atbalstīja Apbalvojumu piešķiršanas padome piedāvājumu piešķirt pašvaldības apbalvojumu "Mūža ieguldījums" ilggadējai Daugavpils domes darbiniecei Valentīnai Sarkanei.

Sarkanes darba stāžs Daugavpils pilsētas pašvaldībā ir vairāk nekā 37 gadi. Darbu pašvaldībā viņa sāka 1980.gada 28.janvārī kā sekretāre Daugavpils pilsētas izpildkomitejā, no 1983.gada Sarkane pildīja Daugavpils pilsētas izpildkomitejas priekšsēdētāja sekretāres pienākumus, bet no 1992.gada veic domes pieņemamās kancelejas vadītājas pienākumus.

Saskaņā ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem apbalvojuma "Mūža ieguldījums" saņēmējiem paredzēta arī 400 eiro naudas balva.

Augstais pašvaldības apbalvojums Sarkanei tiks pasniegts Latvijas Republikas proklamēšanas 99.gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā 17.novembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)