Banner 980x90

Parakstīs nomas līgumu par Randenes vieglās rūpniecības ražošanas teritorijas izmantošanu

Daugavpils, 14.jūn., LETA. Nākamnedēļ, 20.jūnijā, plkst.14 Daugavpils novadā, Randenē, Dārza ielā 57 svinīgi tiks parakstīts nomas tiesību līgums ar SIA "Lattex D" par Randenes vieglās rūpniecības ražošanas teritorijas izmantošanu, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada domes Informācijas un sabiedrisko attiecību daļā.

Daugavpils novada Kalkūnes pagastā, Randenes ciemā esošā vieglās rūpniecības ražošanas teritorija ar ēku kopējo platību 998 kvadrātmetri ekspluatācijā tika nodota maijā. Minētā teritorija izveidota, realizējot projektu "Degradēto rūpniecisko teritoriju reģenerācija Daugavpils pilsētas un Daugavpils novada teritorijās I kārta". Tādējādi, izmantojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējumu, uzņēmējdarbības attīstīšanai Daugavpils novada teritorijā ir nodots ekspluatācijā pirmais ražošanas objekts,

Projekts tapis sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi, lai, sakārtojot publisko infrastruktūru, tiktu sniegts atbalsts uzņēmējdarbībai un rastos jaunas darba vietas. Nomas tiesību izsoles rezultātā, par uzvarētāju kļuvusi SIA "Lattex D", kas atjaunotajā infrastruktūras objektā plāno attīstīt apģērbu šūšanas ražošanu.

Viens no galvenajiem nomas tiesību izsoles nosacījumiem, kas būs jāizpilda komersantam, paredz, ka līdz 2022.gadam jārada ne mazāk kā 30 jaunas darba vietas un jānodrošina nefinanšu investīcijas komersanta nemateriālajos ieguldījumos un pamatlīdzekļos ne mazāk kā 30 000 eiro.

Projektu "Degradēto rūpniecisko teritoriju Daugavpils pilsētas, Daugavpils un Ilūkstes novadu teritorijās" izmaksas ir 684 652 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)