Banner 980x90

Par Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāju iecelta Solvita Upeniece

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv
Saskaņā ar veikto amatu konkursu rezultātiem par Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes "Sociālais dienests" Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāju iecelta Solvita Upeniece, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde "Sociālais dienests".

Solvitai Upeniecei ir pirmā un otrā līmeņa augstākā profesionālā  izglītība (Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola "Attīstība", specialitātes – sociālās palīdzības organizatore, sociālā darbiniece) un ilggadēja, kopš 2002.g., darba pieredze sociālajā jomā. S.Upeniece strādāja par sociālās aprūpes speciālisti, sociālās palīdzības organizatori, sociālo darbinieci. No 2007.g. līdz dotajam brīdim Solvita Upeniece strādāja par Līvānu novada domes Sociālā dienesta vadītājas vietnieci.

Informāciju sagatavoja Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes "Sociālais dienests" sabiedrisko attiecību un e-pakalpojumu speciālists Marina Gorkina.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)