Banner 980x90

Par Sēlijas novadu apvienības vadītāju ievēlēts Neretas novada domes priekšsēdētājs Kviesis

Rīga, 17.janv., LETA. Šonedēļ par Sēlijas novadu apvienības vadītāju ievēlēts Neretas novada domes priekšsēdētājs Arvīds Kviesis (V), aģentūru LETA informēja Salas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību un tūrisma lietu speciāliste Jolanta Grandāne.

Pamatojoties uz apvienības nolikumu, priekšsēdētājs jāpārvēlē ik pēc diviem gadiem. Pēdējos divus gadus apvienību vadīja Salas novada domes priekšsēdētāja Irēna Sproģe (Salas novada vēlētāju apvienība "Vienoti mūsu novadam"). Beidzoties viņas pilnvaru laikam, šonedēļ Sēlijas novadu apvienības sēdē par priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēts Kviesis.

Savukārt par viņa vietnieku vienbalsīgi ievēlēts Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna (ZZS).

Tāpat apvienības sēdē pārrunāts vietējo skolu sadarbības projekts, kas paredz pieredzes apmaiņu, konkursu un olimpiāžu, radošo darbnīcu, semināru rīkošanu. Līdzdarboties piekritušās visas Sēlijas novada skolas.

Pasākumā nolemts jau februārī sākt plānošanu un gatavošanos dalībai Rīgas svētkos ar tirdziņu "Ražots Sēlijā", apzinot potenciālos uzņēmējus, kas vēlās piedalīties tirdziņā, un amatierkolektīvus un māksliniekus, kas piedalītos kultūras programmā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)