Banner 980x90

Par laikā nesāktu "zaļās" enerģijas ražošanu "Ilūkstes siltumam" atcelta obligātā iepirkuma atļauja

Rīga, 3.janv., LETA. Pa laikā nesāktu "zaļās" enerģijas ražošanu uzņēmumam SIA "Ilūkstes siltums" atcelta obligātā iepirkuma atļauja, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijā (EM).

Ministrijā skaidroja, ka atļauja pārdot elektroenerģiju obligātā iepirkuma ietvaros "Ilūkstes siltumam" atcelta, jo konstatēts, ka atbilstoši normatīvu prasībām noteiktajā termiņā nav sākta elektroenerģijas ražošana koģenerācijā.

Ar šo lēmumu novērsts obligātā iepirkuma komponentes (OIK) kopējais izmaksu pieaugums turpmākajos gados par aptuveni 6,3 miljoniem eiro.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Ilūkstes siltums" reģistrēta 2012.gadā, un kompānijas pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kompānijas kapitālā 60% pieder SIA "EK Investīcijas", bet 40% - SIA "Ecosense".

"Ilūkstes siltums" 2017.gadu noslēdza ar 352 214 eiro apgrozījumu un 11 153 eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)