Banner 980x90

Par 1,7 miljoniem eiro nosiltināta Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija

Ekspluatācijā pieņemta Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija, kuras energoefektivitātes paaugstināšanā ieguldīti 1 717 289 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Rīga, 14.okt., LETA. Ekspluatācijā pieņemta Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija, kuras energoefektivitātes paaugstināšanā ieguldīti 1 717 289 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā. Nosiltināta ēkas fasāde, nomainīti logi, nosiltināts un nomainīts jumta segums, veikti iekštelpu remontdarbi, uzstādīta ventilācija ar rekuperāciju, atjaunota apkures sistēma un uzstādīts LED apgaismojums. Pašvaldībā cer, ka projekta realizācijas rezultātā tiks samazināts primārās enerģijas patēriņš, sekmējot ilgtermiņā energoefektivitātes paaugstināšanu un pašvaldības izdevumu samazināšanos par siltumapgādi. Tāpat objekts pielāgots personām ar īpašām vajadzībām, tādējādi nodrošinot vides pieejamību. Pašvaldībā uzsvēra, ka ģenerālais būvuzņēmējs SIA "Borg" būvdarbus objektā paveica pirms līguma termiņa beigām. Autoruzraudzību nodrošināja SIA "Lūsis V", bet būvuzraudzību - SIA "Inri". Kopējās projekta izmaksas ir 1 717 289 eiro, no tiem attiecināmās izmaksas ir 350 234 eiro, bet neattiecināmās izmaksas ir 1 367 055 eiro. Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir teju 55% no no attiecināmajiem izdevumiem. "Firmas.lv" dati liecina, ka vietējā uzņēmuma "Borg" apgrozījums pērn bijis 5 183 828 eiro, bet peļņa 30 303 eiro. Būvnieka īpašnieks ir Sergejs Skorodihins.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)