Banner 980x90

Padomi, kā plānot pavasara dārza ballīti

Pavisam drīz iestāsies pavasaris, būs silts laiks un apkārt viss sāks plaukt un smaržot. Cilvēki arvien vairāk sāks rosīties pa lauku, jo tieši pavasarī sākas pirmie dārza darbi, kā arī nepieciešams sakopt apkārtējo vidi. Iestājoties siltākam laikam, cilvēkiem patīk pavadīt laiku svaigā gaisā pie dabas. Viena no iemīļotām aktivitātēm, ko ir vērts piekopt jau pavasarī, ir pavasara dārza ballītes rīkošana. Lai tā izdotos, uzmanība jāpievērš plānošanai. 

Labi izplānota dārza ballīte noteikti patiks jums pašam, kā arī jūsu viesiem. Raksta turpinājumā atradīsiet pāris padomu, kā plānot dārza ballīti.

Kāda būs dārza ballīte?
Pašā sākumā vajadzētu noskaidrot, kāda būs ballīte, kāds būs tās rīkošanas iemesls? Iespējams, ka tā būs vienkārša draugu sanākšana, lai varētu nodoties sarunām un baudīt viens otra kompāniju. Iespējams, ka jums vai kādam draugam pavasarī ir dzimšanas diena. Kādēļ gan to nenosvinēt dārzā? Varbūt jums ir kāds cits iemesls svinībām, kuru vēlētos nosvinēt tieši pirmajās siltajās pavasara dienās? 

Kāds būs vizuālais noformējums?
Lai ballīte izdotos, noteikti vajag padomāt par vizuālo noformējumu. Ja būsiet padomājis par vizuālo noformējumu, jūsu viesi uzreiz jutīsies gaidīti un novērtēti. Lai saprastu, kādus rotājumus izvēlēties, vajadzētu izdomāt kopēji ballītes tēmu. Tā varētu būt, piemēram, 80. gadu stilā vai kādas iemīļotas filmas noskaņās. Lai ballīte izdotos pēc iespējas labāk, lūdziet saviem viesiem ievērot arī atbilstošu ģērbšanās stilu. Ballītes, kurās ir jāievēro ģērbšanās stils, vienmēr izvēršas jautras un atmiņā paliekošas. 

Vēl nepieciešams izdomāt, vai ballīte norisināsies dienas laikā vai vakarā. Ja tā tiek plānota vakarpusē, tad noteikti jāpadomā par papildu apgaismojumu, kā arī sildelementiem, piemēram, sildītājiem vai plediem. 

Viesu saraksts
Nākamais solis ir viesu saraksta sastādīšana. Vislabāk, protams, būs, ja visi viesi savā starpā būs pazīstami. Pieredze rāda, ka savstarpēji pazīstamiem cilvēkiem pasākumos ir daudz brīvāk atraisīties. Tomēr, no otras puses, jaunu cilvēku satikšana un iepazīšana var paplašināt redzesloku, kā arī iegūt jaunus draugus. 

Noteikti ir jāparūpējas par katru ballītes viesi, jāpārliecinās, vai viņam ir sēdvieta, vai viņš jūtas labi, kā arī - vai ir viss nepieciešamais.


Ēdiens
Lielisks ēdiens noteikti ir katras ballītes neatņemama sastāvdaļa. Kā jau dārza ballītēs pieklājas, vislabāk būtu ēdienu gatavot dārzā uz grila. Gatavojot uz grila, var pagatavot patiešām gardas maltītes, kas garšos ikvienam ciemiņam.

Ja jums vēl nav sava grila, tad ieskatieties šeit, internetveikalā 220.lv. Tur ir pieejami grili visām gaumēm un vajadzībām.

Aktivitātes
Noteikti ir jāparūpējas arī par aktivitātēm, lai vakars būtu interesants un viesi nejustos garlaikoti. Tāpēc iepriekš sagatavojiet pāris aktivitāšu, kas varētu viesiem patikt. Iespējams, ka ballītes atmosfēra tāpat būs lieliska un papildus izklaides nemaz nevajadzēs. Tomēr drošības pēc vajadzētu sagatavoties.


 

 


 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)