Banner 980x90

Nomā gāzes sildītāju un Tev būs vairāk siltu pasākumu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ir tikai viens solis sperams, lai drēgnu un nemīlīgu pasākuma noskaņu padarītu par siltu un ļoti patīkamu atmosfēru. Gāzes sildītāja noma – viens no uzņēmumu pieprasītākajiem pasākumu aprīkojumiem ziemas sezonā. 

Nomājot šo gāzes sildītāju, svinību rīkošana ziemā āra apstākļos vairs nav šķērslis. Ikviens pasākuma dalībnieks jutīsies komfortabli un varēs pilnībā izbaudīt jūsu rīkotās svinības. 

20 m² – tieši tik lielu platību spēj apsildīt viens sildītājs. Tas ir nozīmīgs parametrs, kas ļaus jums ātri un viegli aprēķināt nepieciešamo sildītāju daudzumu konkrētajam pasākumam vai svinībām, lai viesiem būtu silti. 

Gāzes sildītāja plašās izmantošanas iespējas
Ārkārtīgi plašā pielietojuma dēļ grūti iedomāties kādu pasākumu brīvā dabā, kur vēsā laikā nebūtu izmantojamas sildlampas. Gāzes sildītāja noma jums noderēs: 
- Ziemassvētku tirdziņos;
- tirdzniecības vietās un gadatirgos:
- kafejnīcās un restorānos ziemas terasēs;
- dažādos uzņēmumu pasākumos un svinībās;
- dzimšanas dienas ballītēs;
- ziemas sporta sacensībās u.c.

2,3 metrus augstais sildītājs ir izgatavots no metāla un ir ērti lietojams ikvienam, pirms tam iepazīstoties ar tā darbības principiem. Sildīšanai  tiek izmantots 27 litru liels propāna gāzes balons, ko ievieto sildītāja apakšējā daļā. Kā to izdarīt – speciālisti noteikti parādītu! Tāpat svarīgi iepazīties ar visām gāzes sildītāja drošības prasībām, lai izvairītos no nelaimes. 

Gāzes sildītāju noma pasākumu aprīkojuma servisā "Akurāts", tā cenā būs jau iekļauta piegāde, montāža, kā arī viens gāzes balons, kas paredzēts 10 stundu darbībai maksimālajā režīmā.

Drošība pirmajā vietā
Nomājot gāzes sildītāju, jāatceras, ka tas paredzēts tikai izmantošanai brīvā dabā, teltīs vai nojumēs, ar to nedrīkst apsildīt dzīvojamās vai biroja telpas. Tāpat tas vienmēr novietojams uz līdzenas virsmas, lai nepieļautu tā apgāšanos un līdz ar to aizdegšanās risku. 

Sildlampas tuvumā nedrīkst atrasties dažādi viegli uzliesmojoši materiāli, tāpēc ir svarīgs nosacījums šo nomas inventāru turēt vismaz 2 metru attāluma no tādiem priekšmetiem.  

Ja tomēr gadījusies neplānota vai ārkārtas situācija, nekavējoties jāzvana uz glābšanas dienestu 112. Ar visiem lietošanas noteikumiem varat iepazīties "Akurāta" tīmekļvietnē http://akurats.com/lv/aprikojums/silditaji/

Pilna servisa nodrošināšanas priekšrocības 
Gāzes sildītāja noma būs daudzreiz izdevīgāks risinājums nekā vēlme to iegādāties savā īpašumā. Sildlampas ir regulāri jātīra un jāuztur labā tehniskā kārtībā, jo tās ir paaugstinātas bīstamības objekts.

Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" nodrošina gan inventāra nomu, gan tā piegādi, gan arī montāžu un demontāžu. Tas nozīmē, ka uzņēmums gāzes sildītājjus vienmēr piegādās tādā apmērā, kādā tie nepieciešami, pievedīs tieši pasākuma vietā, kā arī ieslēgs visus sildītājus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)