Banner 980x90

No ZSS ievēlētais Saeimas deputāts Eigims pašvaldību vēlēšanās Daugavpilī startēs "Mūsu partijas" sarakstā

Daugavpils, 21.apr., LETA. No Zaļo un zemnieku savienības (ZSS) ievēlētais Saeimas deputāts, bijušais Daugavpils mērs Rihards Eigims pašvaldību vēlēšanās Daugavpilī startēs "Mūsu partijas" sarakstā, liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā.

Ar otro numuru sarakstā startēs bijusī Daugavpils domes priekšsēdētāja vietniece, Daugavpils medicīnas koledžas direktore Līvija Jankovska, bet trešo - Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes Tehniskās nodaļas vadītājs Igors Prelatovs. "Mūsu partijas" deputātu kandidātu sarakstā ir atrodami arī bijušā domnieka un Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Aivara Zdanovska un pašreizējā dome deputāta Aleksandra Samarina vārdi. Kopumā sarakstā ir 18 deputātu kandidāti.

Eigims aģentūrai LETA iepriekš atzina, ka viņa mērķis vēlēšanās ir ar savu sarakstu iegūt piecas vietas Daugavpils pilsētas domē.

Runājot par prioritātēm, bijušais pašvaldības vadītājs atzina, ka īpašu uzmanību plāno veltīt jaunu darbavietu izveidei pilsētā, līdzīgi kā iepriekš atbalstot jaunu uzņēmumu ar 30 - 40 darbavietām izveidi, Eiropas Savienības struktūrfondu, kā arī valsts finansējuma piesaistei un apguvei. Savukārt Daugavpils lidostas attīstības projekts esot "beidzot jāliek mierā".

Eigims paziņoja, ka pēc vēlēšanām viņam šoreiz "sarkano līniju" nebūs un viņš ir gatavs sadarboties ar visiem politiskajiem spēkiem, kas iekļūs domē: "Sēdīsimies pie viena galda un kopīgi mēģināsim vienoties. Galvenais, lai tie būtu normāli cilvēki un turētu līdzi mūsu darba tempam," viņš teica.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)