Banner 980x90

No marta minimāli samazināsies apkures tarifs Daugavpilī

Rīga, 28.janv., LETA. No 1.marta Daugavpilī par 0,2% samazināsies tarifs par siltumenerģiju, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pašlaik AS "Daugavpils siltumtīkli" piegādātā siltuma tarifs ir 57,88 eiro par megavatstundu (MWh), un šonedēļ, no 1.februāra, tas samazināsies līdz 57,77 eiro par MWh. Samazinājums gaidāms arī martā, kad maksa sasniegs 57,67 eiro par MWh.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar iepirktās siltumenerģijas cenas izmaiņām.

Sniegt savu priekšlikumus par ieplānoto tarifu iedzīvotāji var "Daugavpils siltumtīkliem" un Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK).

"Daugavpils siltumtīkli" ir regulēts siltumenerģijas ražotājs un tirgotājs kopš 2012.gada. Komersantam izsniegta SPRK licence siltumenerģijas pārvadei un sadalei uz laiku no 2017.gada 11.novembra līdz 2037.gada 10.novembrim. Licences darbības zona ir Daugavpils teritorija. Komersants sniedz gan regulētus pakalpojumus, gan neregulētus pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)