Banner 980x90

Nepilngadīgie Daugavpilī izstumj no tramvaja un aplaupa vīrieti

Rīga, 7.janv., LETA. Sestdien, 5.janvārī, Daugavpilī no tramvaja izstums un aplaupīts vīrietis. Aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēta nepilngadīgo grupa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Sākotnēja informācija liecina, ka 1977.gadā dzimis vīrietis ap plkst.22 braucis ar 1.tramvaju virzienā no pilsētas centra uz Jaunbūves mikrorajona pusi, kad starp viņu un viņam iepriekš nepazīstamiem jauniešiem izcēlies konflikts.

"Visdrīzāk, nepilngadīgo jauniešu grupa, atrodoties alkohola reibumā, uzvedās huligāniski, kas, iespējams, arī kļuva par konflikta pamatu. Piebraucot pie pieturas "Baznīcu kalns", jaunieši izstūma vīrieti no sabiedriskā transporta, un netālu no pieturas, iepūtuši viņam sejā asaru gāzi, ka arī nodarot miesas bojājumus, nolaupījuši vīrieša mantas - naudas maku un mobilo telefonu," notikušo aprakstīja Belova.

Apsekojot apkārtni, nepilnas stundas laikā policisti atrada un aizturēja abas aizdomās turamās personas. Nolaupītās mantas tika atgūtas, iespējamie vainīgie ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā, savukārt par laupīšanas faktu tika sākts kriminālprocess. Policijā uzsver, ka abi aizturētie ir nepilngadīgi, turklāt atradās sabiedriskā vietā alkohola reibumā - vienam no viņiem konstatēts 0,43 promiļu, otram 0,99 promiļu reibums.

Saskaņā ar Krimināllikuma 176.panta 1.daļu maksimālais sods par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību, ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

VP aicina atsaukties aculieciniekus, kuri ir redzējuši konfliktu 1.tramvajā un var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju. Policiju var informēt, zvanot pa tālruni 65403345, 65403302, 110 vai personīgi vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)